SPC Flooring Trending i 2020 (ONE)

SPC Flooring Trending i 2020 (ONE)

13933084372_10204a1fb8_o

For vinyl Click-gulve er der tre hovedtemaer i bolig- og kontorindretningsarenaen: forbedring af produktionsteknologier, ændring af alternative og organiske materialer og fremstilling af mere personlige og unikke korn.

I SPC klikgulve vil dette oversættes med en genopblussen af ​​miljøvenlige materialer såsom pvc og kalksten og imiterende keramiske fliser for at opnå mere personligt mønstrede gulve.

Der er så mange vidunderlige muligheder i SPC-klikgulvverdenen, som ikke var tilgængelige for os selv for ti år siden.De hotteste stilarter, vi ser omkring os, er lysere farver, bredere planker og stilarter, der ligner træ med en rustik tekstur.SPC klikgulve er nået langt, siden det først kom ud, og de fleste mennesker kan ikke engang se, at det ikke er ægte!

3836529277_c9475905e5_o

For så vidt angår, hvad man kan forvente i 2020, er lettere træstilarter uden tvivl på vej frem, sammen med SPC-planker, der ser ud og føles som træ.Tekstur i SPC-gulve forbedres også meget, og mange husejere elsker udseendet og følelsen af ​​SPC-gulve med dybde og rille.Vi elsker også, at efterhånden som processen med SPC bliver mere strømlinet og bæredygtig, vil mange boligejere fravælge muligheder for ægte træ og vælge den mere miljøvenlige mulighed for SPC-gulve.

Kapløbet til bundprisen er slut.Det er tid for producenterne til at holde fokus på at lave SPC-gulve med mere realistiske billeder.Bedre teknologi bliver konstant skabt og brugt til at få SPC-klikgulve til at ligne mere ægte hårdttræ.

Uanset hårdttrætrenden er en rustik oliebehandlet eg eller en mere moderne glat ahorn, vil SPC-gulvindustrien hurtigt skabe det samme billede.

 


Indlægstid: 21-jul-2020