Pehea e mālama ai i ka SPC Click Flooring?

Pehea e mālama ai i ka SPC Click Flooring?

SPC kaomi papaheleʻAʻole ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o ka papahele laminate a me ka papahele lāʻau paʻa, akā ʻoi aku ka maʻalahi o ka hoʻomaʻemaʻe a mālama.SPC papaheleʻaʻole wai nā huahana, akā hiki ke hōʻino ʻia e nā ʻano hoʻomaʻemaʻe kūpono ʻole.Lawe wale ia iā ʻoe i kekahi mau hana maʻalahi e mālama i kou mau papahele no ka manawa lōʻihi loa.

E hoʻohana i kahi māmā māmā a i ʻole broom e wehe i ka lepo a me nā ʻōpala.Ma muli o ka nui o ka hele ʻana o kāu papahele, e hoʻoholo i ka manawa e pono ai ʻoe e kahili.

SL1079-2(2)

E koho i hoʻokahi mop āu e makemake ai a hiki ke pulu ka mop.ʻOiai he wai ʻole ka papahele SPC, mai poina e holoi i ka papahele ma hope o ka hoʻohana ʻana i kahi kopa.E holoi i kekahi mop me ka wai maʻemaʻe a holo i ka mop maʻemaʻe ma luna o ka papahele SPC.

Ke makemake ʻoe e hoʻomaʻemaʻe hohonu i ka papahele SPC, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i kahi vīneka keʻokeʻo i loko o ka wai.Inā ʻaʻole pono ka vīneka keʻokeʻo, hiki iā ʻoe ke hoʻohui pū i kahi kopa kīʻaha.E ʻoluʻolu, ʻaʻole pono e hoʻohana ʻia nā mea hoʻomaʻemaʻe ikaika, abrasive a me nā pad scrubbing wired ma ka papahele SPC.E luku ia i ka papa luna o ka papahele SPC.

004A6149

E kau i ka moena puka ma waho o ka puka.E kōkua ka pale puka e pale i ka lepo a me kekahi mea kemika.E kau i nā pale papahele no nā lako a me nā mea hana kaumaha ʻē aʻe.ʻOi aku ka maikaʻi inā ʻaʻole lākou e hoʻohana i nā mea hoʻokele ʻōwili.

Ma waho aʻe, ʻaʻole pono ka papahele SPC i kahi wax.

Hana maikaʻi ka papahele SPC ma nā wahi pulu a me nā wahi kaʻa kaumaha.He mea maʻalahi loa ka hoʻomaʻemaʻe a mālama i ka papahele SPC ka papahele kaulana loa i kēia manawa.

AT1160L-3(2)


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2022