ʻO ka papahele TopJoy- ʻO kou wahi hoʻokahi no ka papahele Vinyl

ʻO ka papahele TopJoy- ʻO kou wahi hoʻokahi no ka papahele Vinyl

Papa Vinylhiki ke lilo i koho maikaʻi no kou home a ʻoihana paha.Me nā tile papahele vinyl a i ʻole ka papahele vinyl plank, hiki iā ʻoe ke hoʻokō i kekahi hiʻohiʻona.Lawe ʻo TopJoy i nā ʻano like ʻole a me nā mea pono no kēlā me kēia lumi, e hāʻawi iā ʻoe i nā koho papahele vinyl maikaʻi loa.E koho i kahi ʻano e hoʻokō i kāu hoʻonaninani no kahi hiʻohiʻona kupaianaha a hoʻohiwahiwa i nā mea a pau e hele mai i kou home.

02109

Nā ʻano Papa Vinyl
1. E lana anapapahele papa vinylmaʻalahi e hoʻouka a ʻaʻole koi i nā kui a i ʻole ke kāpili.
2. He mea maʻalahi nā'ōwili papahele Vinyl e'ōwili a hoʻokomo iāʻoe iho.
3. ʻO nā tile paʻa paʻa ponoʻī kekahi DIYer-friendly.E koho mai nā ʻano kala like ʻole a me nā ʻano koho, a hoʻokomo i nā wahi, e like me kou lumi kuke a i ʻole ka lumi lumi, no ka hoʻopau nani.
4. E kiʻi i kahi hiʻohiʻona nani me ka papahele vinyl plank nani.E kōkua kēia mau ʻano i ka hoʻokiʻekiʻe ʻana i kou home a paʻa a paʻa ʻole.Hoʻohālike ka papa lāʻau vinyl i ke ʻano o nā papa lāʻau maoli ʻoiai ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā papa lāʻau paʻa.No ka papahele e pale ai i ka hoʻoulu ʻana o ka wai a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe, e hoʻāʻo i ka papahele vinyl wai ʻole a i ʻole ka papahele SPC.

245270d7db5d4ea29f96a7cbc6a18ea0

Nā Lako Papa Vinyl
E loaʻa iā ʻoe ka vinyl trim a me ka vinyl stair hehi e hāʻawi i kou home i kahi hoʻololi piha.E pale i kahi e hui ai kou pā me kou papahele me ka papa vinyl.Hele mai ia i nā kiʻekiʻe a me nā kala like ʻole i hiki iā ʻoe ke hui pū i kou lumi.


Ka manawa hoʻouna: Mei-19-2021