He aha ka SPC Vinyl Click Flooring

He aha ka SPC Vinyl Click Flooring

ʻO SPC Flooring ka inoa piha ʻo Stone Plastic Composite Flooring.

ʻO nā mea nui he limestone (Calcium carbonate) a me PVC resin a me PVC Calcium-zinc Stabilizer a me PVC Lubricant.ʻO ka ʻokoʻa mai ka papahele LVT, ʻaʻohe plasticizer i loko, no laila ʻoi aku ka maikaʻi o ke kaiapuni.ʻO ka ʻokoʻa mai ka papahele lāʻau Engineered a me ka papahele Laminate, ʻaʻohe kelu i loko, no laila ʻoi aku ka olakino.ʻO ka papahele SPC i hoʻonohonoho nui ʻia me ka papa uhi uhi UV, ka ʻaʻahu kūpaʻa ʻaʻahu, ka papa hoʻonaninani paʻi, ka papa kumu SPC a me ka waihona IXPE a i ʻole EVA.

6607673955_b9ba524477_o

ʻO ka mānoanoa o ka papahele vinyl SPC he 4mm-8mm.No ke kapa komo, aia ma waena o 0.2mm-0.7mm. Loaʻa iā mākou he mau haneli mau hiʻohiʻona no kāu koho.Hiki iā mākou ke hana i ka nui o ka papahele e like me kāu noi.

Hana pū kā mākou hale hana me ka hui Unilin a me ka hoʻohana ʻana i ka mīkini slotting HOMAG e hana i ka laka kaomi papahele.He mea maʻalahi loa ka papahele SPC e hoʻokomo ʻia e ka laka Uniclic a i ʻole Unipush me ka ʻole o ke kāpili e mālama i ka manawa a me ke kumu kūʻai.ʻO ka papahele SPC pōhaku TopJoy he wai piha, anti-scratch, fireproof, slip-resistant a me Formaldehyde-free etc.A ʻo ka papahele SPC e hoʻopā mālie a mehana ma lalo o ka wāwae e ka IXPE / EVA Underlay.

cof

ʻO ka papahele ʻo TopJoy SPC kahi mālama haʻahaʻa, ka papahele lōʻihi.E hoʻomaʻemaʻe i kou papahele mai ka lepo, lepo a lepo paha.ʻOi aku ka kaulana o ka papahele SPC a puni ka honua.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-23-2020