Pets Friends Kommersielle & boliggulv

Pets Friends Kommersielle & boliggulv

Nå vil de fleste familier ha noen flere familiemedlemmer — kjæledyr, men de kan forårsake skade på gulvet.For å hjelpe deg med å løse dette problemet og leve med dyremedlemmer, her er noen av de mest populære gulvtypene som er tilgjengelige.

Et av de største problemene mellom kjæledyr og gulvet er riper, spesielt hvis du regelmessig trimmer neglene.Selv kjæledyr fanger ikke gulvet, bare gå, løpe eller hoppe, du kan legge igjen et merke.

Men ikke bekymre deg, vi har de gode nyhetene: Selv med et hes, loddent, tilfeldig kjæledyr hjemme, er det fortsatt skjønnheten til gulvet.Du trenger bare å finne den riktige typen!

★ Luksus vinylfliser

Luksus vinylfliser er det beste valget for en lodden følgesvennfamilie.En av de mest spenstige gulvproduktene på markedet, vår Top Joy Luxury Flooring Series har Diamond10®-teknologi for holdbarhet, enkel rengjøring og 100 % vanntett brett som ikke sveller eller bøyer seg når det utsettes for vann eller mister integritet.Den bruker et luksuriøst utseende av tre, stein, skifer og keramikk, overflateteksturen er ikke bare overbevisende, men gir også sklisikre puteklør.

20180322090751_831

Vinyl ark

Vinylplategulv er også ideelt for familier med kjæledyr.Dette fleksible gulvet er rullet så det er flere sømmer, ingen fugemasse.Med sin utmerkede motstand mot riper, slitasje og smuss, avviser dette innovative beskyttende toppbelegget smuss og søl og er lett å rengjøre.

Vinyl fliser

Vinylfliser på gulv kan enkelt eliminere små ulykker forårsaket av tamvalper eller uunngåelige vannbollelekkasjer.For å lette omsorgen, uten å ofre stil.Vinyl murstein er tilgjengelig i en rekke mønstre, farger og stiler, veldig mye som naturlige produkter som steiner og fliser.


Innleggstid: Jan-09-2018