Sammenligning mellom vinylfliser og keramiske fliser

Sammenligning mellom vinylfliser og keramiske fliser

Når du planlegger å dekorere hjemmet ditt, kontoret, er du forvirret om du velger vinylgulv og keramiske fliser.La oss diskutere noen forskjeller mellom dem.

1.Anti-skli eiendom
Keramiske fliser er ikke sklisikre, og det er iskaldt.Hvis det er vann på overflaten av keramiske fliser, vil det være svært glatt, da vil eldre mennesker og barn falle ned på glatte keramiske fliser mens vinylgulvoverflaten har utmerket anti-skli ved sklisikker behandling.

2. Transport
Keramiske fliser er veldig tyngre enn vinylgulv, så det er ikke lett å transportere og installere.Vinylgulv er imidlertid mye lettere og enklere å installere og bære.

3. Forurensende motstandsevne
Keramiske fliser er lettere å beises.Også keramiske fliser, etter legging, vil ha noen hull mellom hver blokk, og smuss i hull er ikke lett å rengjøre, mens vinylflisgulv er veldig tett med få hull og bedre helhetlig utseende.

4.Installasjon
Sammenlignet med keramiske fliser er vinylgulv enklere å legge, trenger ikke sementsand, og bruk bare miljølim for legging, raskere og mer praktisk.

5.Fleksibilitet
Vinylgulv er med fleksibilitet og buffering for å sikre familiens liv, og gi en behagelig fotfølelse, som er mye bedre enn keramiske fliser.

20160725112346_513


Innleggstid: Jul-08-2016