Vanntett laminatgulv

Vanntett laminatgulv

Mestvanntett laminatselges somflytende gulv.Disse plankene klikker sammen som puslespillbrikker og lager en sømløs overflate.På den måten kan ikke vann lett trenge inn mellom plankene.

HL1158-3-EIR

Den bestevanntett laminatgulver beskyttet på alle sider med spesialfugemasse.Vannbestandige gulv har derimot kun overflatebeskyttelse, så det er ikke helt vanntett.Vann kan bare komme under planken og trekke inn derfra!

 JSD11

Vanntett laminat kan stå for hardtre i de flestedesign av tregulv, som fiskebein eller blandede breddemønstre.Det betyr at du ikke er begrenset til bare grunnleggende mønstre.

De fleste laminatmerker vanntette bare sine avanserte produkter.Det er sjelden å finne et vanntett laminatprodukt med en AC-vurdering lavere enn 4.

KBM3491-2_效果图

Så hva betyr dette?Så godt som alt vanntett laminatgulv regnes som bulk ogripebestandig.Dens holdbarhet, vannmotstand og generelle høye kvalitet gjør den perfekt for bruksområder somslamgulv.Siden vanntett laminat er så hardfør, kan du plassere det omtrent hvor som helst i hjemmet ditt.


Innleggstid: 11. februar 2022