7 Ituaiga Laau Malosi o le Tele

7 Ituaiga Laau Malosi o le Tele

O lo'o i ai le tele o mea fafie eseese i luga o le maketi, o iinei e te fia faʻasoa atu nisi o uiga o fafie masani mo lau faʻamatalaga, faʻamoemoe e aoga pe a e faia le filifiliga e faʻatau.

 

1. Sili ona tamaoaiga – Fafie

1

O fafie o le fafie sili ona taugofie e mafai ona maua.O loʻo faʻaalia i le tuputupu aʻe vave, mea lelei, fausaga tutusa, malamalama ma mea faigata.Ae ui i lea, o le fir o se fafie vaivai, fafie fafie tatala, o le maaa o luga e vaivai, o le malosi i fafo e faigofie ona mafua ai le maosi E le gata i lea, e sili atu ona vaivai ma faʻalelei vae ma sili atu fir scars, lea e mafai ona sili atu le natura o le siosiomaga o le fale.

 

2. Tele matua-tamaiti – Pine

2

Pine e fa'aaogaina lautele i meaafale a tamaiti, o se mea taua tele mo fiberboard fa'atagata.O lona fua e manino ma sili atu le lelei o laupapa.Pe a faatusatusa i fafie, o le fatu o le camphor pine e sili atu ona matagofie, ma e itiiti ni maʻila fafie.Ae ui i lea, e le mafai ona tete'e i le pala ma e leaga le valiina ma le fa'apipi'i.

 

3. Sili ona faigofie – Ash willow

3

O le Ash willow o loʻo i ai se mamanu matagofie ma manino, ma o le varnish poʻo le paʻepaʻe e mafai ona atagia ai lona mamanu matagofie i le tele, lea e talafeagai mo le faʻaonaponei minimalist.

sitaili.

 

4. E sili ona manaia - Oak

4

Oak o lo'o fa'aalia i le mamafa mamafa, sa'o sa'o, fausaga fa'alaua'itele, lanu malamalama, matagofie le lanu, malosi fa'ainisinia, fa'alavalava.O le mafuaʻaga lea e faʻaaogaina lautele ai le mamanu o Oak i LVT, WPC poʻo SPC fola.

 

5. Tele tagata lautele – Laau Beech

5

O fola fafie e malo ma mamafa.E le taugata ae iloa lelei fo'i fola & meafale, aemaise ile maketi Saina.

O le fa'aletonu o le lanu ma le mafiafia o la'au beech e eseese ma le matua o le la'au.E le gata i lea, o la'au o le beech e faigofie ona ta'e ma fe'ai i tulaga mago.O le mea lea, o fale e faʻapipiʻi fola laupapa beech e tatau lava ona tausia le susu i totonu o le potu i totonu o le tulaga talafeagai.

 

6. E sili ona maoa'e – Laau Elm

6

O le laʻau Elm e lautele, manino ma mafanafana, o loʻo i ai se fua faʻatatau laʻititi.O fola e fai i laupapa elm e ta'uta'ua mo lona sitaili talatala ma tua.

 

7. Tele papalagi – Walnut

7

Walnut o se tasi o laau sili ona lauiloa ma taua.I totonu o Europa, walnut, mahogany, oak ma taʻua o mea fafie sili ona taua e tolu.Medium maaa, o le fiber fausaga o le walnut e lelei ma tutusa.O le a le mea e sili atu, o loʻo i ai se faʻatinoga sili ona lelei i le anti-vibration, anti-wear and toughness


Taimi meli: Mati-19-2021