E talafeagai le fola o le SPC mo falema'i?

E talafeagai le fola o le SPC mo falema'i?

E pei ona tatou iloa, e masani lava ona filifilia e falemaʻi le laupepa vinyl masani poʻo le maamora sima

e faʻapipiʻi le eleele muamua.E faigofie tele na mea e pa'u'u ma manu'a pe a savavali i luga.

E fa'afefea la le fola o le SPC?SPC maa palasitika fola e le susue faʻaaogaina lautele i falemaʻi ona o lona puipuiga o le siosiomaga, leai se faʻaleagaina, anti-skid, faʻafefeteina, soifua maloloina ma lanu meamata uiga o le siʻosiʻomaga.

7880372704_0b33f4f253_o

 

1. Matagofie i lagona ma sitaili:

O le suʻesuʻega faʻalelei ma le siosiomaga o togafitiga e fetaui lelei mo togafitiga ma toe faʻaleleia o le tino.SPC fola e le susu o loʻo i ai le tele o lanu lanu, o le mea e moni ma matagofie, e faʻafetaui ai le lanu o le fola.

 

2. O le eleele e le fa'ase'e ma sili atu le saogalemu:

O le pito i luga ole fola laupapa o le SPC o le anti-skid, lea o le a sili atu ona astringent pe a feagai ma vae vai, ma e le faigofie ona pa'ū.SPC fola uma e faʻaaoga ai mea e puipuia ai le siosiomaga ma faʻapipiʻi e aunoa ma se kelu.

 

3. Tete'e maualuga ofu ma le tausiga faigofie:

O le fola o le falemaʻi e maualuga tele le manaʻomia mo le faʻaogaina o le teteʻe.Ona o le tele o le tafe o tagata, o fola masani e faigofie ona faaleagaina ma ofuina, aemaise lava o taʻavale o taʻavale vailaʻau poʻo moega e faʻaaogaina i falemaʻi.

 

4. Tete'e i pathogens:

SPC luga o le fola laupapa ua oo i se faagasologa antibacterial tulaga ese, ma ua i ai se tetee corrosion malosi, lea e mafai ona taofia talafeagai le siama ma siama i luga o le fola laupapa, ma aloese mai le faafaileleina o strains microbial i totonu ma fafo o le fola laupapa ma i le va.E sili atu la ona talafeagai mo le faʻaaogaina i falemaʻi.

 

9094149093_10f1408ebf_o


Taimi fa'asalalau: Sep-25-2020