Ngajalajah Kotak trendi anyar

Showroom

  • JSD03  Stable Rigid Core SPC Flooring Tile
  • Fireproof Embossed kaku vinyl lanté
  • Stone Pattern Rigid Core SPC Vinyl Click Flooring
  • Pamungkas durability Mudah Instalasi Batu Pola direkayasa vinyl Flooring

Baca leuwih seueur tentang parusahaan urang

Tentang Kami:

 Urang teu ukur fokus dina harga kalapa tapi ogé guaranteeing standar internasional-tingkat tinggi. Kualitas jeung kinerja produk lanté kami anu dikonfirmasi ku bebas pihak-katilu, diaudit, sarta dites handap ISO, CE, en, ASTM, kriteria, jsb

TopJoy ieu terus ngembang hiasan lanté anyar jeung inovatif pikeun pasaran ka. Ayeuna urang difokuskeun nyadiakeun multilayers flooring (SPC , WPC , LVT) jeung vinyl Lambaran lanté keur Jerman, Austria, Inggris, Denmark, Irlandia, Israél, Yunani, Belgia, Italia, Perancis, Kanada, AS, Brazil, Afrika jeung Asia nagara.

Kami teu ukur ngadegkeun brand kami dumasar kana jaringan R & kapasitas D na jualan internasional kami tapi ogé nyadiakeun layanan OEM salaku sarat klien '.

Kami misi - jadi TRUSTABLE & supplier dipercaya dina FLOORING Industri

Simkuring oge didieu