Métode Instalasi SPC

Métode Instalasi SPC

TopJoy SPC Flooring Guide Instalasi

Bubuka

pituduh ieu bakal mawa anjeun ngaliwatan léngkah diperlukeun pikeun masang TopJoy SPC Flooring Anjeun.Pastikeun maca pituduh ieu sacara saksama supados anjeun terang cara anu pangsaéna pikeun nyiapkeun pamasangan.Gagalna nuturkeun pitunjuk anu dipasihkeun dina pituduh ieu, ogé pamasangan anu teu leres, bakal ngabatalkeun garansi anu dipasihkeun ku TopJoy Flooring.Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan pituduh ieu, atanapi gaduh patarosan anu henteu katutupan dina dokumén ieu;mangga ngahubungan TopJoy Floors di: sales@topjoyflooring.com.

PERHATOSAN: LEBU GERGAJI

The sawing, sanding, sarta / atawa machining produk SPC bisa ngahasilkeun partikel lebu nu bisa ngabalukarkeun engapan, panon, jeung iritasi kulit.Parabot kakuatan mesin kedah dilengkepan ku kolektor lebu pikeun ngirangan lebu hawa.Anggo masker lebu anu ditunjuk NIOSH anu cocog pikeun ngirangan paparan partikel lebu hawa.Hindarkeun kontak sareng panon sareng kulit ku cara nganggo kacamata kaamanan sareng pakean pelindung.Upami iritasi, siram panon atanapi kulit ku cai sahenteuna sahenteuna 15 menit.

Praktek Gawé pikeun Ngaleungitkeun Panutup Lantai Tangguh Anu Aya!

Ulah keusik, nyapu garing, kerok garing, bor, ragaji, bead-blast atanapi mechanically chip atawa pulverize aya flooring tahan banting, backing, lapisan ngarasa atawa asphaltic "cutback" napel.Produk ieu tiasa ngandung Serat asbés atanapi silika kristalin.Ulah nyieun lebu.Inhalasi lebu sapertos kitu mangrupikeun bahaya kanker sareng saluran pernapasan.Udud ku individu anu kakeunaan Serat asbés ningkatkeun pisan résiko ngarugikeun awak anu serius.Kacuali yakin yén produkna mangrupikeun bahan anu henteu ngandung asbés, anjeun kedah nganggap yén éta ngandung asbés.Peraturan tiasa meryogikeun yén bahan diuji pikeun nangtukeun eusi asbés.

Terserah nu boga bumi sareng / atanapi pamasang pikeun mastikeun jinis, modél, koleksi, sareng warna anu leres dikirimkeun ka tempat padamelan sateuacan dipasang.Pamilik bumi / pamasang tiasa ngalakukeunana ku ngabandingkeun éta sareng "sampel" anu dipilih lantai, mastikeun lantai anu ditampi nyaéta lantai anu dipikahoyong sareng tiasa ditampi pikeun dipasang.Pamilik bumi / pamasang tanggung jawab pikeun mariksa produk pikeun naon waé cacad atanapi karusakan anu katingali sateuacan dipasang.Lamun lantai teu minuhan homeowners / installers ekspektasi jeung / atawa teu bisa ditarima keur instalasi;mangga ngahubungan TopJoy saméméh dimimitian instalasi!Garansi Lantai TopJoy henteu nutupan klaim anu aya hubunganana sareng jinis, modél, koleksi, warna, cacad anu katingali atanapi karusakan nalika lantai dipasang.Henteu aya panggantian atanapi ngabalikeun duit bakal ditawarkeun atanapi dikaluarkeun sakali lantai dipasang!

1. Cacad & Kasabaran henteu teratur
Lantai TopJoy SPC diproduksi saluyu sareng standar industri anu ditampi, anu ngamungkinkeun manufaktur, gradasi sareng kakurangan alam henteu langkung ti 5%.Upami langkung ti 5% bahan henteu tiasa dianggo, ulah pasang lantai.Langsung ngahubungan pangecér ti mana flooring ieu dibeuli.Taya klaim bakal katampa pikeun bahan kalawan defects katempo sakali lantai ieu dipasang.Pamasangan bahan naon waé janten nampi bahan.

2. Ngitung & Mesen
Nalika ngitung footage kuadrat sareng mesen lantai SPC, punten tambahkeun sahenteuna 10% -15% pikeun motong & runtah.Lantai SPC sapertos lantai kai anu sanés kedah dipotong pikeun nyocogkeun kana halangan sapertos tapi henteu dugi ka: Tangga, kontur témbok, pipa, sareng barang-barang rumah tangga anu sanés.

3. pengiriman barang, penanganan & Panyimpenan
Pastikeun pikeun nyimpen flooring SPC dina wangunan enclosed nu ventilated ogé.Nalika nyimpen lantai SPC:

● The buleud lantai pastikeun ninggalkeun kamar nyukupan sabudeureun buleud tumpuk pikeun ngidinan sirkulasi hawa.Ulah nyimpen karton flooring SPC deukeut pemanasan, cooling saluran atawa sinar panonpoé langsung.
● Ulah nganteurkeun flooring ka jobsite atawa install flooring planks dugi hawa luyu jeung kaayaan kalembaban geus kahontal.Kaayaan suhu sareng kalembaban anu pas didefinisikeun salaku kaayaan anu kedah dialaman di gedong saatos didudukan.

4. Aklimasi
Sanaos produk TopJoy SPC Flooring henteu ngandung partikel kai, aranjeunna tetep kedah diaklimasi supados papan lantai anu nembé diproduksi tiasa nyaluyukeun kana lingkungan énggal sareng lalaunan ngahontal setting anu sami sareng kaayaan hirup, anu langsung pas sareng rentang kalembaban relatif 30% -50%, sarta dina suhu mimitian ti 13C ° nepi ka 38C °.Kaayaan ieu biasana kaayaan hirup normal pikeun rumah tangga normal.
Ku alatan éta, disarankeun pikeun acclimate TopJoy SPC flooring salila sahenteuna 1-2 poé.

5. Kaayaan Loka Proyék
Éta tanggung jawab tunggal nu boga imah / installer pikeun nangtukeun lamun kaayaan situs pakasaban, lingkungan, jeung beungeut instalasi (Sub-Floor) nu bisa ditarima pikeun instalasi flooring TopJoy SPC ogé minuhan atawa ngaleuwihan en atawa ASTM standar industri jeung peraturan.Pastikeun pikeun ngevaluasi situs padamelan pikeun masalah poténsial sateuacan lantai kayu dikirimkeun sareng pamasangan dimimitian.

PUNTEN CATET:Garansi TopJoy Floors henteu nutupan kagagalan anu disababkeun, atanapi aya hubunganana sareng, lingkungan / kaayaan atanapi kakurangan sub flooring.

Pamilik bumi / Pamasang kedah mastikeun hal-hal ieu sateuacan masang lantai:

● nu boga imah / installer kudu mastikeun yén wangunan téh structurally lengkep jeung sora.
● Nu boga imah/Pasang kudu mastikeun suhu jeung kalembaban anu luyu/konsisten geus kahontal.Kaayaan suhu sareng kalembaban anu cocog nyaéta kaayaan anu ngulang kaayaan anu bakal dialaman di gedong nalika dijajah.
● Pastikeun yén uji kalembaban sareng kalembaban parantos dilakukeun sateuacan ngirimkeun lantai ka tempat padamelan.
● Pastikeun drainase ditangtoskeun aya sabudeureun struktur.

6. Instalasi Surface & Sub-Floors
TopJoy SPC Flooring dianggap "ngambang" lanté sarta dipasang maké sistem lanté klik.Hal ieu ngamungkinkeun lanté TopJoy SPC dipasang dina kalolobaan permukaan anu teuas sapertos:
● kotak keramik ● sabak ● slab beton ●Aya kai atawa lanté laminate ● Keramik Cork

Syarat Sub-Floor: Nu boga imah jeung/atawa installer kudu mastikeun

● Aman & Sora - Éta sub-floor leres fastened, structurally dirojong, sarta meets atawa ngaleuwihan sakabeh kode wangunan lokal lumaku & peraturan ogé NWFA (National Wood Flooring Association) tungtunan.
● Beresih & Garing -Nu boga imah jeung / atawa installer kudu mastikeun yén beungeut instalasi (sub-Floor) beresih, garing sarta bébas tina sagala lebu kayaning kuku, lilin, minyak atawa résidu napel.
● Flatness - Instalasi Surface / Sub-Floor Kudu datar ka toleransi 3/16 "per 10' radius (4.76mm, dina 3.05m.) Jeung lamping permukaan teu kudu ngaleuwihan 1" dina 6' (2.54 cm in. 1,83 m) Lamun beungeut instalasi (Sub-Floor) teu minuhan sarat nyatakeun handap léngkah diperlukeun kudu dilaksanakeun pikeun ngabenerkeun masalah.
● Permukaan Instalasi Lemes / Sub-lantai - Sub-lantai lemes sapertos karpét atanapi padding kedah dipiceun sateuacan dipasang
● Paku atawa Lem - Ulah paku atawa lem flooring kana subfloor iraha wae titik, iwal hiji lem-handap sarta atawa aplikasi paku-handap anu dipikahoyong.

7. Prasarat

● Tarik Bar ● Palu ● Ngetok Blok● Bor ● Topeng Lebu NIOSH-ditunjuk ● Spacers● Saw ● Toel-Up Kit / Filler Kit ● Carpenter urang Square● Péso Utiliti ● Pita Ukur ● Pita Pelukis● Kacamata Kasalametan

Disarankeun Underlayment
● TopJoy High Density Busa (LVT Underlayment) - ketebalan 1.5mm.

Disarankeun Potongan Transisi
● T-molding
● Ahir-Cap
● Reducer
● Babak-saparapat
● Siram Stair Irung

8. Nyiapkeun pikeun Instalasi

Potongan Potongan & Casings Panto- Prep instalasi ku nyoplokkeun sagala baseboards trims na transisi moldings.Undercut sadayana casings panto dina jangkungna lanté anyar sangkan bakal pas underneath (Inget pikeun ngidinan gap pikeun ékspansi).
Arah Plank- Iklas turun planks pikeun nangtukeun arah mana panels bakal diteundeun.Salaku aturan umum, lantai kudu diteundeun sajajar jeung témbok pangpanjangna.Ieu bakal nyieun hiji tampilan estetika pikaresepeun.
Mariksa Planks- Mariksa unggal plank pikeun imperfections jeung karuksakan ogé miceun sagala résidu manufaktur ti channel ngaklik saméméh masang atawa motong.
Ékspansi Gap- Gap ékspansi 1/2 "pikeun 5/16" kudu disadiakeun dina sagala tembok jeung surfaces nangtung dibereskeun pikeun ngidinan pikeun ékspansi.
Tata perenah- Ukur aréa kamar pikeun meunangkeun gagasan pikeun perenah "seimbang".Lebar baris kahiji tina planks dina tembok awal kudu kurang leuwih lebar sarua jeung baris panungtungan dina tembok pagawean.Ieu bisa disaluyukeun ku rip motong panels.Baris awal atawa finish teu kudu kirang ti 2 "lebarna. Atawa satengah plank (mana nu leuwih gede)

9. INFORMASI UMUM

● Prakték instalasi pangalusna nyarankeun yén produk dipasang antara 55 ° F (13 ° C) jeung 100 ° F (38 ° C).
● flooring SPC bisa dipasang nepi ka 50 'x 50' (15,2 m X 15,2 m) atawa total 2500 sq.Wewengkon anu langkung ageung kedah nyayogikeun ékspansi 5/8" (16mm) dugi ka 100' x 100' (30,4 m X 30,4 m).
● Sadaya patching subfloor / underlayment kudu dipigawé ku non-shrinking, tahan cai, kualitas luhur sanyawa patching semén.
● Kabéh subfloors kedah datar pikeun dina 3/16 "(4.8 mm) dina 10' (3048 mm) jeung 1/32" (0.8mm) dina 12" (305 mm).

DIAGRAM INSTALASI SPC

PITUDUH INSTALASI UNICLIC®

Métode A (Metode pamasangan Sudut-Dina):Posisikeun panel anu bakal dipasang dina sudut 20 dugi ka 30 ° kana panel anu parantos dipasang.Pindahkeun panel gently luhur jeung ka handap bari exerting tekanan maju.Panels bakal otomatis klik kana tempatna.Anjeun tiasa ngalebetkeun létah kana alur, atanapi alur kana létah.Basa kana alur nya éta métode panggampangna.

(Tingali diagram 1A—1B—1C.)

spc-2

Métode B (Metode Instalasi Datar):Kalayan Uniclic® anjeun ogé tiasa ngetok panel-panél ka silih tanpa ngangkat.Pikeun metodeu ieu anjeun kedah nganggo blok ngetok Uniclic® khusus.The planks teu kudu ngagabung jeung ketok tunggal jeung blok ngetok kudu diuk datar di lantai.Pikeun ngahindarkeun ngarusak panel, anjeun kedah ngetok aranjeunna sacara bertahap. (Tingali diagram 2A-2B.)Anggo metode ieu ngan dina kasus dimana anjeun teu tiasa nganggo metode Angle-In( tingali kahandap).Sesa lantai anjeun kudu dipasang ngagunakeun métode Angle-Dina.

spc-3

PITUDUH INSTALASI UNICLIC®

SPC Floor Installation Method 1

Gbr 1. Plank kahiji, baris kahiji.Teundeun spacer tina 3/8 "ketebalan ka kénca jeung posisi plank kana témbok.Engké, sanggeus 3 barisan, anjeun bisa kalayan gampang posisi flooring kana témbok hareup kalayan jarak ≈ 3/8 "

SPC Floor Installation Method 2

Gbr 1. Plank kahiji, baris kahiji.Teundeun spacer tina 3/8 "ketebalan ka kénca jeung posisi plank kana témbok.Engké, sanggeus 3 barisan, anjeun bisa kalayan gampang posisi flooring kana témbok hareup kalayan jarak ≈ 3/8 "

SPC Floor Installation Method 3

Gbr 3. Melu panel handap dina gerakan Peta tunggal, mastikeun panels anu kedap ngalawan unggal lianna.Teras rada ketok ka handap dina tungtung pondok anu dipasang dugi ka diklik.

SPC Floor Installation Method 4

Gbr 4. Dina ahir baris kahiji, nempatkeun spacer 3/8 "pikeun témbok jeung ngukur panjang plank panungtungan pikeun nyocogkeun.

spc-4

Gambar 5. Pikeun motong plank, ngagunakeun péso utiliti basajan tur pangawasa, sarta kalawan topside nyanghareup ka luhur, motong beurat dina sumbu sarua.péso moal ngaliwatan beungeut cai tapi nyieun cut jero.Plank bakal dibeulah sacara alami.Lajeng, install salaku plank saméméhna.

spc-5

Gbr 6. Mimitian baris kadua jeung bagian cut leftover tina plank panungtungan.Plank leutik ieu kedah panjangna min 10 ".Upami teu kitu, sapotong starter anyar kudu dipaké.Selapkeun plank dina hiji sudut kana baris saméméhna tur ketok (dina sisi panjang) eta dina ngagunakeun blok ngetok nepi ka datar.

Gbr 7. Jarak minimum antara tungtung pondok tina planks dina baris paralel teu kudu kirang ti 6 ".

spc-6

Gbr 8. Plank kadua, baris kadua.Teundeun panel dina hiji sudut kana alur tina baris saméméhna mastikeun yén tungtung téh kedap kana panel saméméhna.Teras melu panel ka handap dina gerakan aksi tunggal ka kénca panel saméméhna.Ketok jeung blok ngetok pikeun nyieun panels kedap ngalawan unggal lianna. Nalika dewan flattens sorangan ka lantai, gently ketok luhureun tungtung pondok ku mallet karét nepi ka dikonci.

spc-7

Gbr 9. Saatos 2-3 barisan, nyaluyukeun jarak ka témbok hareup ku nempatkeun spacers 3/8 "dina témbok sisi jeung témbok tungtung.Sakali adjustment geus rengse ngalawan tembok utama, terus masang nepi ka baris panungtungan

SPC Floor Installation Method 10

Gbr 10. Baris panungtungan (jeung meureun ogé baris kahiji).Lebar minimum tina plank panungtungan kudu NOT KURANG ti 2 "lebar.Inget jarak ka témbok téh 3/8 ".Tip!Pasang spacer sateuacan ngukur.

10. Mouldings & Trims
Sakali sadayana planks dipasang, sarta sagala napel geus kapok, piceun spacers tur masang trims luyu jeung moldings di tempat lumaku.Nalika masang baseboards atanapi témbok-base pastikeun yén potongan transisi teu pencét ngalawan lantai sahingga ngamungkinkeun pikeun mindahkeun kalawan bébas.

 

Perbaikan
Salawasna mariksa panels saméméh instalasi;kumaha oge, lamun karuksakan lumangsung salila instalasi, prosedur perbaikan handap bisa dipaké: Lamun panel hiji rada ruksak atawa chipped, eusian kakosongan ku warna loyog filler.
Upami panel rusak parah sareng kedah diganti, lantai kedah dibongkar deui kana papan anu rusak.Nangtukeun jarak shortest ti sidewall a jeung cabut molding nu.Angkat papan sababaraha inci teras ketok sapanjang gabungan.Leupaskeun sakabéh baris balik ka wewengkon ruksak.Ngaganti plank ruksak jeung reassemble flooring nu.

Surélék: info@topjoyflooring.com

Telepon sélulér: (+86)18321907513

Telepon: (+86)21-39982788/ (+86)21-39982799

Tambahkeun: Unit 603 Gedong 7, Jalur 2449, Jinhai RD,

Area Anyar Pudong, Shanghai, 201209, PRChina.