Eksploroni pllaka të reja në modë

Showroom

LEXO MË SHUMË PËR KOMPANINË TONË

Rreth nesh:

Ne nuk jemi duke u fokusuar vetëm në çmimin konkurrues, por gjithashtu garantojmë standarde ndërkombëtare të nivelit të lartë.Cilësia dhe performanca e produkteve tona të dyshemesë konfirmohen nga palë të treta të pavarura, të audituara dhe të testuara sipas ISO, CE, EN, ASTM, kriteret, etj.

TopJoy po zhvillon vazhdimisht dekorime të reja dhe inovative për dyshemenë për tregun.Aktualisht ne fokusohemi në sigurimin e dyshemeve me shumë shtresa (SPC,WPC,LVT) dhe dysheme Vinyl për Gjermaninë, Austrinë, Britaninë e Madhe, Danimarkën, Irlandën, Izraelin, Greqinë, Belgjikën, Italinë, Francën, Kanadanë, SHBA-në, Brazilin, vendet afrikane dhe aziatike.

Ne jo vetëm që krijojmë markën tonë bazuar në kapacitetin tonë të R&D dhe rrjetin ndërkombëtar të shitjeve, por gjithashtu ofrojmë shërbime OEM si kërkesat e klientëve.

MISIONI YNË – TË JEMI FURNIZUESI I BESUESHËM DHE I BESUESHËM BRENDA INDUSTRIS SË PARETIT

Këtu jemi edhe ne