Истражете ги новите модерни плочки

Изложен салон

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

За нас:

Ние не се фокусираме само на конкурентната цена, туку и гарантираме меѓународни стандарди на високо ниво.Квалитетот и перформансите на нашите подни производи се потврдени од независни трети лица, ревидирани и тестирани според ISO, CE, EN, ASTM, критериуми итн.

TopJoy континуирано развива нови и иновативни украси за подови за пазарот.Во моментов се фокусираме на обезбедување повеќеслојни подови (SPC,WPC,LVT) и винилни листови за Германија, Австрија, ОК, Данска, Ирска, Израел, Грција, Белгија, Италија, Франција, Канада, САД, Бразил, африканските и азиските земји.

Ние не само што го воспоставуваме нашиот бренд врз основа на нашиот капацитет за истражување и развој и меѓународната продажна мрежа, туку обезбедуваме и OEM услуги како барања на клиентите.

НАША МИСИЈА - ДА БИДЕМЕ ДОВЕРЛИВ И СИГОРЛИВ ДОБАВУВАЧ ВО ИНДУСТРИЈАТА НА ТРОТ

Тука сме и ние