China Lemah Coklat 12 "x24" Klik Produsen lan Pemasok Lantai Inti Keras | TopJoy

Lemah Coklat 12 "x24" Klik Flooring Inti Hard Hard

Lemah Coklat 12 "x24" Klik Flooring Inti Hard Hard

Katrangan:

Item : TSM 9039-2

Kekandelan:  4.0mm ~ 8.0mm

Lapisan Wear: 0.2mm ~ 0.7mm

Underlay Opsional ) : EVA / IXPE, 1.0mm ~ 2.0mm

Size : 12 "X 24" / 18 "X 18" / 24 "X 24", Kustomisasi

3b600bcb

Lantai inti kaku sing atos saka TopJoy nyedhiyakake daya tahan sing ora ana tandhingane lan instalasi sing gampang banget. Yen sampeyan ngupayakake jubin jubin sing meyakinkan ing jedhing, kamar umbah-umbah, utawa ruang bawah tanah vinil minangka pilihan paling mutlak sampeyan babagan kinerja jangka panjang. Bisa diarani jinis jubin sing paling populer ing pasar saiki.


Detail produk

dd4c2fd0

TopJoy SPC minangka lantai plank anti banyu 100% kaku lan gampang dipasang ing instalasi. Macam-macam warna unik iki nduweni jubin 24 "sing apik banget sing kandel 5mm lan nawakake lapisan sandhangan 20mil (0,5mm). Embossed in Texture Register, sampeyan ora bakal golek lantai dinamis sing serbaguna supaya pas karo dekorasi. Gaya unik lan koleksi kinerja tinggi iki ngidini lantai sing tahan kinerja urip - anti banyu, ramah bocah, ramah hewan peliharaan, ramah lingkungan, lan kabeh rega SPC sing terjangkau. Lantai SPC nggambarake solid Inti Polimer kanggo papan sing kaku lan padhet sing gampang dipasang ing jubin, kayu atos, beton, lan liya-liyane. Konstruksi iki kalebu SPC Rigid Core sing diekstrusi, dilapisi lapisan desain sing dicithak, lan rampung nganggo lapisan nganggo ditutupi kanggo tahan saben dina unsur. Bahan 100% prawan lan 100% anti banyu. Sampeyan ora prelu kuwatir nalika nginstal TopJoy SPC!

a1

Keterangan

lumahing Tekstur

kayu Tekstur

sakabèhé kekandelan

4mm

Underlay (Opsional)

IXPE / EVA (1mm / 1.5mm)

Wear Layer

0.3mm. (12 Mil.)

Jembar

12 "(305mm.)

Dawane

24 "(610mm.)

Rampung

Pelapisan UV

Klik

a3

aplikasi

Commercial & Industrial


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita