Cina Taneuh Brown 12 "x24" Pencét Produsén Flooring Core Kuat sareng Suplier | TopJoy

Taneuh Brown 12 "x24" Pencét Hard Core Core Flooring

Taneuh Brown 12 "x24" Pencét Hard Core Core Flooring

pedaran:

Item : TSM 9039-2

Ketebalan:  4.0mm ~ 8.0mm

Pakéan Lapisan: 0.2mm ~ 0.7mm

Underlay Alus ) : Eva / IXPE, 1.0mm ~ 2.0mm

Ukuran : 12 "X 24" / 18 "X 18" / 24 "X 24", Kustomisasi

3b600bcb

Lantai inti kaku sesah ti TopJoy nawiskeun daya tahan anu teu aya tandingan sareng instalasi anu gampang pisan. Upami anjeun saatos katingal di lantai jamban anu ngayakinkeun dina kamar mandi, kamar cuci atanapi ruang bawah tanah vinil mangrupikeun tarékah anjeun anu paling mutlak dina hal kinerja jangka panjang. Bisa disebut jinis bahan lantai paling populér di pasar ayeuna.


jéntré produk

dd4c2fd0

TopJoy SPC mangrupakeun kaku, 100% lantai plank tahan cai kalayan gampang diklik instalasi. Beragam warna unik ieu nampilkeun ubin 24 "anu narik ati anu totalna 5mm sareng nawiskeun lapisan nganggo 20mil (0,5mm) dilapis. Ditémpél dina tékstur Ngadaptar, anjeun moal milarian jauh pikeun lantai dinamis anu serbaguna pikeun nyocogkeun hiasan. Gaya unik sareng koleksi performa tinggi ieu ngamungkinkeun lantai anu tahan kinerja hirup - tahan cai, ramah pikeun budak, ramah hewan piaraan, ramah hirup, sareng sadayana kalayan harga terjangkau SPC. Lantai SPC ngagambarkeun padet Inti Polimér pikeun papan anu padet anu padet anu gampang dipasang dina ubin, kayu atos, beton, sareng seueur deui. Konstruksi ieu diwangun ku SPC kaku kaku anu diekstrusi, dilapis ku lapisan desain anu dicitak, sareng dipungkas ku lapisan anggoan anu dilapis pikeun nahan harian elemen. Éta 100% bahan parawan sareng 100% tahan cai. Anjeun teu kedah hariwang nalika anjeun masang TopJoy SPC!

A1

spésifikasi

Tamansari tékstur

kai tékstur

Gemblengna ketebalan

4mm

Underlay (Goréng)

IXPE / Eva (1mm / 1.5mm)

Maké Lapisan

0.3mm. (12 Mil.)

rubak

12 "(305mm.)

panjang

24 "(610mm.)

ngabereskeun

UV palapis

Klik

A3

aplikasi

Komérsial & padumukan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami