Metode Instalasi SPC

Metode Instalasi SPC

TopJoy SPC Flooring Guide Instalasi

Pambuka

Pandhuan iki bakal nggawa sampeyan liwat langkah-langkah sing perlu kanggo nginstal TopJoy SPC Flooring.Priksa manawa maca pandhuan iki kanthi ati-ati supaya sampeyan ngerti cara sing paling apik kanggo nyiapake instalasi.Gagal ngetutake pandhuan sing diwenehake ing pandhuan iki, uga instalasi sing ora bener, bakal ngilangi garansi sing diwenehake dening TopJoy Flooring.Yen sampeyan duwe pitakon babagan pandhuan iki, utawa duwe pitakon sing ora ana ing dokumen kasebut;hubungi TopJoy Floors ing: sales@topjoyflooring.com.

AWAS: LEBU SAW

Penggergajian, pengamplasan, lan/utawa pemesinan produk SPC bisa ngasilake partikel bledug sing bisa nyebabake iritasi ambegan, mripat, lan kulit.Piranti daya mesin kudu dilengkapi karo kolektor bledug kanggo nyuda bledug udhara.Nganggo topeng bledug sing ditunjuk NIOSH sing cocog kanggo nyuda paparan partikel bledug ing udhara.Aja kontak karo mata lan kulit kanthi nggunakake kaca tingal safety lan sandhangan protèktif.Yen ana iritasi, siram mripat utawa kulit nganggo banyu paling sethithik 15 menit.

Praktek Kerja kanggo Nyopot Penutup Lantai sing Ana Tahan!

Aja wedhi, sapuan garing, scrape garing, bor, saw, manik-blast utawa mechanically chip utawa pulverize ana jogan tahan, backing, lining felt utawa adhesive "cutback" aspal.Produk kasebut bisa ngemot Serat asbes utawa silika kristal.Aja nggawe bledug.Inhalasi bledug kasebut minangka bebaya kanker lan saluran pernapasan.Udud dening individu sing kapapar Serat asbes nemen nambah risiko gawe piala awak serius.Kajaba manawa produk kasebut minangka bahan sing ora ngemot asbes, sampeyan kudu nganggep manawa produk kasebut ngemot asbes.Regulasi bisa uga mbutuhake bahan kasebut diuji kanggo nemtokake isi asbes.

Terserah sing duwe omah lan / utawa installer kanggo mesthekake jinis, model, koleksi, lan warna sing bener dikirim menyang papan kerja sadurunge instalasi.Sing duwe omah / installer bisa nindakake kanthi mbandhingake karo "sampel" sing dipilih saka lantai, kanggo mesthekake yen lantai sing ditampa minangka lantai sing dikarepake lan bisa ditrima kanggo instalasi.Sing duwe omah / installer tanggung jawab kanggo mriksa produk kanggo cacat utawa kerusakan sing katon sadurunge instalasi.Yen lantai ora ketemu sing duwe omah / pangarepan installers lan / utawa ora ditrima kanggo instalasi;hubungi TopJoy sadurunge miwiti instalasi!Garansi Lantai TopJoy ora nutupi pratelan sing ana gandhengane karo jinis, model, koleksi, warna, cacat sing katon utawa rusak nalika lantai dipasang.Ora ana panggantos utawa mbalekaken sing bakal ditawakake utawa ditanggepi sawise lantai dipasang!

1. Cacat & Toleransi sing ora duwe aturan baku
Lantai TopJoy SPC diprodhuksi miturut standar industri sing ditampa, sing ngidini manufaktur, grading lan kekurangan alam ora ngluwihi 5%.Yen luwih saka 5% materi ora bisa digunakake, aja nginstal jogan.Langsung hubungi pengecer saka ngendi jogan dituku.Ora ana pratelan sing bakal ditampa kanggo bahan kanthi cacat sing katon sawise lantai dipasang.Instalasi saka materi sembarang serves minangka acceptance saka materi.

2. Ngitung & Mesen
Nalika ngetung kothak-footage lan pesen lantai SPC please conceder nambah paling 10% -15% kanggo nglereni & sampah.Lantai SPC kaya jogan kayu liyane kudu dipotong supaya pas karo alangan kayata: Tangga, kontur tembok, pipa, lan barang-barang rumah tangga liyane.

3. Pengiriman, Penanganan & Panyimpenan
Priksa manawa kanggo nyimpen jogan SPC ing bangunan sing ditutup kanthi ventilasi sing apik.Nalika nyimpen lantai SPC:

● Kothak lantai priksa manawa ninggalake ruangan sing nyukupi ing saubengé kothak sing ditumpuk kanggo ngidini sirkulasi udara.Aja nyimpen karton jogan SPC cedhak dadi panas, cooling ducts utawa langsung suryo srengenge.
● Aja ngirim jogan menyang papan kerja utawa nginstal papan lantai nganti kahanan suhu lan kelembapan sing cocog wis diraih.Kahanan suhu lan kelembapan sing cocog ditetepake minangka kahanan sing bakal dialami ing bangunan sawise diduduki.

4. Aklimasi
Sanajan produk TopJoy SPC Flooring ora ngemot partikel kayu, nanging isih kudu diaklimatisasi supaya papan lantai sing mentas diprodhuksi bisa nyetel lingkungan anyar lan alon-alon tekan setelan sing padha karo kahanan urip, sing langsung bertepatan karo sawetara kelembapan relatif 30% -50%, lan ing suhu saka 13C ° nganti 38C °.Kahanan kasebut biasane dadi kahanan urip normal ing omah normal.
Mulane, dianjurake kanggo acclimate lantai TopJoy SPC paling sethithik 1-2 dina.

5. Kondisi Situs Proyek
Iku tanggung jawab sawijine saka kang duwe omah / installer kanggo nemtokake yen kahanan situs proyek, lingkungan, lan lumahing instalasi (Sub-Floor) ditrima kanggo instalasi jogan TopJoy SPC uga ketemu utawa ngluwihi standar industri EN utawa ASTM lan peraturan.Priksa manawa kanggo ngevaluasi situs proyek kanggo masalah potensial sadurunge jogan kayu dikirim lan instalasi diwiwiti.

TULUNG DICATHET:Garansi TopJoy Floors ora nutupi kegagalan apa wae sing disebabake, utawa ana hubungane karo, lingkungan / kondisi utawa kekurangan sub flooring.

Pemilik Omah / Pemasang kudu nggawe manawa ing ngisor iki sadurunge nginstal lantai:

● Pemilik omah / Pemasang kudu mesthekake yen bangunan kasebut kanthi struktur lengkap lan apik.
● Pemilik omah/Pasang kudu mesthekake yen suhu lan kelembapan sing cocog/konsisten wis diraih.Kondisi suhu lan kelembapan sing cocog yaiku kahanan sing bisa ditiru ing bangunan nalika dikuwasani.
● Priksa manawa tes kelembapan lan kelembapan wis ditindakake sadurunge ngirim lantai menyang papan kerja.
● Priksa manawa ana saluran banyu ing saubengé struktur.

6. Lumahing Instalasi & Sub-lantai
TopJoy SPC Flooring dianggep minangka "ngambang" lantai lan diinstal nggunakake sistem lantai klik.Iki ngidini lantai TopJoy SPC dipasang ing permukaan sing paling atos kayata:
● Kothak Keramik ● Slate ● Beton slab ●Lantai kayu utawa laminate sing ana ● Keramik Gabus

Syarat Sub-lantai: Sing duwe omah lan / utawa installer kudu nggawe manawa

● Aman & Swara - Sing sub-lantai wis diikat kanthi bener, didhukung kanthi struktural, lan cocog utawa ngluwihi kabeh kode & peraturan bangunan lokal sing ditrapake uga pedoman NWFA (National Wood Flooring Association).
● Resik & Garing -Pamilik omah lan / utawa installer kudu nggawe manawa permukaan instalasi (sub-Floor) resik, garing lan bebas saka lebu kayata kuku, lilin, lenga utawa residu adesif.
● Flatness - Instalasi Lumahing / Sub-lantai Kudu warata kanggo toleransi saka 3/16 "saben 10' radius (4.76mm, ing 3.05m.) lan slope lumahing kudu ora ngluwihi 1" ing 6' (2.54 cm ing. 1,83 m) Yen lumahing instalasi (Sub-Floor) ora nyukupi syarat kasebut ing ngisor iki, langkah-langkah sing dibutuhake kudu ditindakake kanggo mbenerake masalah kasebut.
● Lumahing Instalasi / Sub-lantai alus - Sub-lantai alus kayata karpet utawa bantalan kudu dicopot sadurunge dipasang
● Nail utawa Lem - Aja kuku utawa lem jogan menyang subfloor ing sembarang titik, kajaba aplikasi lim-mudhun utawa kuku-mudhun dikarepake.

7. Prasyarat

● Tarik Bar ● Pethel ● Nutul Blok● Pengeboran ● Topeng Lebu sing Ditunjuk NIOSH ● Spacer● Saw ● Kit Tutul-Up/Filler Kit ● Carpenter's Square● Pisau Utility ● Tape Measure ● Painters Tape● Kacamata Safety

Underlayment sing Disaranake
● TopJoy High Kapadhetan Busa (LVT Underlayment) - kekandelan 1,5mm.

Potongan Transisi sing Disaranake
● T-Molding
● Pungkasan-Kap
● Reducer
● Babak seprapat
● Flush Stair Irung

8. Nyiapake kanggo Instalasi

Potongan Potongan & Casing Pintu- Prep instalasi dening njabut sembarang baseboards trims lan transisi moldings.Undercut kabeh casings lawang ing dhuwur saka lantai anyar supaya pas ing ngisor (Elinga kanggo ngidini longkangan kanggo expansion).
Papan arah- Lay mudhun planks kanggo nemtokake arah panel bakal glethakaken.Minangka aturan umum, lantai kudu dilebokake sejajar karo tembok sing paling dawa.Iki bakal nggawe tampilan estetis.
Priksa Planks- Priksa saben plank kanggo imperfections lan karusakan uga mbusak residu manufaktur saka saluran ngeklik sadurunge nginstal utawa nglereni.
Expansion Gap- Longkangan expansion saka 1/2 "nganti 5/16" kudu kasedhiya ing kabeh tembok lan lumahing vertikal tetep kanggo ngidini kanggo expansion.
Tata letak- Ukur area kamar kanggo entuk ide kanggo tata letak "imbang".Jembaré baris pisanan papan ing tembok wiwitan kudu kira-kira jembaré padha karo baris pungkasan ing tembok finishing.Iki bisa diatur kanthi nyuwek panel.Larik wiwitan utawa pungkasan kudu ora kurang saka 2" ambane. Utawa setengah papan (sing luwih gedhe)

9. INFORMASI UMUM

● Praktek instalasi paling apik nyaranake supaya produk dipasang ing antarane 55°F (13°C) lan 100°F (38°C).
● jogan SPC bisa diinstal nganti 50 'x 50' (15,2 m X 15,2 m) utawa total 2500 sq. ft (232,3 sq m) karo 1/4 "(6,4mm) expansion.Wilayah sing luwih gedhe kudu nyedhiyakake ekspansi 5/8" (16mm) nganti 100' x 100' (30,4 m X 30,4 m).
● Kabeh patching subfloor / underlayment kudu rampung karo non-shrinking, tahan banyu, kualitas dhuwur semen patching senyawa.
● Kabeh subfloors kudu warata kanggo ing 3/16" (4.8 mm) ing 10' (3048 mm) lan 1/32" (0.8mm) ing 12" (305 mm).

DIAGRAM INSTALASI SPC

PEDOMAN INSTALASI UNICLIC®

Metode A (Metode instalasi Angle-In):Posisi panel sing bakal dipasang ing sudut 20 nganti 30 ° menyang panel sing wis dipasang.Pindhah panel munggah lan mudhun alon-alon nalika meksa maju.Panel bakal kanthi otomatis ngeklik ing panggonan.Sampeyan bisa nglebokake ilat menyang alur, utawa alur menyang ilat.Ilat menyang alur minangka cara sing paling gampang.

(Deleng diagram 1A—1B—1C.)

spc-2

Metode B (Metode Instalasi Datar):Kanthi Uniclic®, sampeyan uga bisa nutul panel siji liyane tanpa ngangkat.Kanggo cara iki sampeyan kudu nggunakake blok tutul Uniclic® khusus.Papan-papan kasebut ora kena disambungake kanthi siji tunyuk lan blok tapping kudu dilebokake ing lantai.Supaya ora ngrusak panel, sampeyan kudu nutul kanthi bertahap. (Deleng diagram 2A-2B.)Gunakake metode iki mung yen sampeyan ora bisa nggunakake metode Angle-In(ndeleng ngisor).Sisa lantai sampeyan kudu diinstal nggunakake cara Angle-In.

spc-3

PEDOMAN INSTALASI UNICLIC®

SPC Floor Installation Method 1

Fig 1. Papan pisanan, baris pisanan.Selehake spacer kanthi ketebalan 3/8 "ing sisih kiwa lan pasang papan ing tembok.Mengko, sawise 3 larik, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel jogan ing tembok ngarep kanthi jarak ≈ 3/8"

SPC Floor Installation Method 2

Fig 1. Papan pisanan, baris pisanan.Selehake spacer kanthi ketebalan 3/8 "ing sisih kiwa lan pasang papan ing tembok.Mengko, sawise 3 larik, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel jogan ing tembok ngarep kanthi jarak ≈ 3/8"

SPC Floor Installation Method 3

Fig 3. Melu panel mudhun ing gerakan tumindak siji, nggawe manawa panel sing nyenyet marang saben liyane.Banjur tutul rada mudhun ing mburi cendhak mung diinstal nganti klik.

SPC Floor Installation Method 4

Fig 4. Ing mburi baris pisanan, sijine spacer 3/8 "kanggo tembok lan ngukur dawa plank pungkasan pas.

spc-4

Fig 5. Kanggo Cut plank, nggunakake piso sarana prasaja lan panguasa, lan karo topside madhep munggah, Cut akeh banget ing sumbu padha.Piso ora bakal ngliwati permukaan nanging nggawe potongan jero.Papan kasebut bakal dibagi kanthi alami.Banjur, nginstal minangka plank sadurunge.

spc-5

Fig 6. Miwiti baris kapindho karo bagean Cut leftover saka plank pungkasan.Papan cilik iki kudu dawane minimal 10 ".Yen ora, potongan wiwitan anyar kudu digunakake.Lebokake papan kanthi miring menyang baris sadurunge banjur tutul (ing sisih dawa) kanthi nggunakake blok tapping nganti rata.

Fig 7. Jarak minimal antarane ends cendhak planks ing baris podo ngirim ora kurang saka 6 ".

spc-6

Fig 8. Papan kapindho, baris kapindho.Selehake panel ing amba menyang alur saka baris sadurungé nggawe manawa pungkasan punika nyenyet kanggo panel sadurungé.Banjur lempitan panel mudhun kanthi gerakan aksi siji ing sisih kiwa panel sadurunge.Tutul nganggo blok tapping kanggo nggawe panel nyenyet saben liyane. Nalika papan kasebut rata ing lantai, tunyuk alon-alon sisih ndhuwur ujung cendhak kanthi palu karet nganti dikunci.

spc-7

Fig 9. Sawise 2-3 larik, nyetel kadohan kanggo tembok ngarep dening manggonke spacers 3/8 "ing tembok sisih lan tembok mburi.Sawise pangaturan wis rampung ing tembok utama, terus nginstal nganti baris pungkasan

SPC Floor Installation Method 10

Fig 10. Baris pungkasan (lan mbok menawa uga baris pisanan).Jembar minimal saka papan pungkasan kudu ora kurang saka 2 ".Elinga jarak menyang tembok yaiku 3/8".Tip!Sijine spacer sadurunge ngukur.

10. Moldings & Trims
Sawise kabeh planks wis diinstal, lan sembarang adhesive wis nambani, mbusak spacers lan nginstal trims cocok lan moldings ing panggonan sing ditrapake.Nalika nginstal baseboards utawa tembok-base, priksa manawa potongan transisi ora mencet ing lantai, saéngga bisa dipindhah kanthi bebas.

 

ndandani
Tansah mriksa panel sadurunge instalasi;Nanging, yen karusakan occurs sak instalasi, bisa digunakake tata cara repair ing ngisor iki: Yen panel rada rusak utawa chipped, isi kekosongan karo ngisi cocog werna.
Yen panel rusak banget lan kudu diganti, lantai kudu dibongkar maneh menyang papan sing rusak.Nemtokake jarak paling cedhak saka sidewall lan copot cetakan.Angkat papan sawetara inci lan tutul bebarengan.Copot kabeh baris bali menyang wilayah sing rusak.Ganti papan sing rusak lan pasang maneh lantai.

Email: info@topjoyflooring.com

Telpon seluler: (+86)18321907513

Telpon: (+86)21-39982788/ (+86)21-39982799

Tambah: Unit 603 Building 7, Lane 2449, Jinhai RD,

Pudong New Area, Shanghai, 201209, PRChina.