SPC Instalasi Cara

SPC Instalasi Cara

Instalasi Guide TopJoy SPC Flooring

Pambuka

Pandhuan bakal nggawa sampeyan langkah perlu kanggo nginstal Panjenengan TopJoy SPC Flooring. Priksa manawa kanthi teliti maca liwat pandhuan iki supaya sampeyan bisa ngerti cara sing paling apik kanggo nyiapake kanggo instalasi. Gagal kanggo tindakake pandhuan kaparingaken ing Panuntun iki, uga tion installa- samesthine, bakal roso sepi babar pisan diwenehi dening TopJoy Flooring. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan pandhuan iki, utawa duwe pitakonan ora dijamin ing dokumen iki; hubungi TopJoy Floors ing: sales@topjoyflooring.com.

Ati-ati: SAW bledug

The sawing, sanding, lan / utawa mesin saka produk SPC bisa gawé partikel bledug sing bisa nimbulaké ambegan, mripat, lan irritations kulit. daya pribadi mesin kudu dilengkapi Penagih bledug kanggo ngurangi bledug udhara. Nyandhang NIOSH bledug ditetepake topeng cocok kanggo nyuda paparan partikel bledug udhara. Supaya kontak karo mata lan kulit kanthi nggunakake kaca tingal safety tepat lan sandhangan protèktif. Ing cilik saka gangguan, mata flush utawa kulit karo banyu kanggo paling sethithik 15 menit.

Laku karya kanggo Aman saka wis ana Tutup tahan Floor!

Apa ora wedhi, Sapuan garing, scrape garing, pengeboran, saw, manik-jeblugan utawa mechanically chip utawa pulverize ana jogan tahan, backing, Lining felt utawa asphaltic "cutback" adhesive. Iki ucts prod- bisa ngemot Fibers asbes utawa silika kristal. Supaya nggawe bledug. Inhalation saka bledug kuwi kanker lan resiko ngambakake ambegan. Smoking dening individu kapapar Fibers asbes nemen mundhak resiko gawe piala ono sesambungan karo badan serius. Kajaba positif tartamtu sing produk punika non-asbes ngemot materi, sampeyan kudu ngira ngandhut asbes. Peraturan mbutuhake sing materi dites kanggo nemtokake asbes con- tarub.

Iku nganti homeowner lan / utawa installer kanggo mesthekake jinis bener, model, koleksi, lan werna padha dikirim menyang Jobsite sadurunge instalasi. Ing homeowner / installer bisa nglakoni dening compar- ing karo "sample" sing lantai kapilih saka, njupuk lantai ditampa lantai dikarepake lan ditrima kanggo instalasi. Iku kang duwe omah / installers tanggung jawab kanggo mriksa prodhuk kanggo maksud apa cacat katon utawa kerusakan sadurunge instalasi. Yen lantai ora ketemu kang duwe omah / installers pangarepan lan / utawa ora ditrima kanggo instalasi; hubungi TopJoy sadurunge wiwit instalasi! The TopJoy Flooring Warranty ora nutupi sembarang claims related kanggo jinis salah, model, koleksi, werna, cacat katon utawa kerusakan sapisan lantai iki diinstal. Panggantos utawa pembayaran maneh bakal ana utawa ditanggepi sapisan lantai wis diinstal!

1. Kekurangan & Irregular Toleransi
TopJoy SPC jogan wis diprodhuksi ing sesuai karo standar industri sing dijawab, kang ngidini Manufaktur, tingkatan lan cacat alam kanggo ora ngluwihi 5%. Yen luwih saka 5% saka materi unusable, ora nginstal jogan. Langsung hubungi toko saka kang jogan iki dituku. Ana pratelan bakal ditampa kanggo bahan karo cacat katon yen lantai iki diinstal. Instalasi sembarang materi serves minangka pamukiman materi.

2. Kalkulasi & Nindakake
Nalika ngitung alun-dawane lan nindakake SPC flooring please conceder nambah paling 10% -15% kanggo nglereni & sampah. SPC jogan kaya lantai kayu liyane kudu Cut kanggo pas sak alangan kayata nanging ora winates kanggo: Stair-kasus, lakune wall, pipes, lan item liyane kluwarga.

3. Shipping, Penanganan & Storage
Priksa manawa kanggo nyimpen SPC jogan ing bangunan terlampir sing uga ventilated. Nalika nyimpen jogan SPC:

● Kothak lantai nggawe manawa kanggo ninggalake kamar cukup sak kothak dibandhingke kanggo ngidini online circulation. Aja nyimpen SPC flooring cartons near panas, cooling ducts utawa langsung suryo srengenge.
● Aja ngirim flooring kanggo Jobsite utawa nginstal flooring planks nganti suhu lan asor kahanan sing cocok wis ngrambah. Suhu lan asor cocok kahanan sing ditetepake minangka kahanan sing ngalami ing bangunan sawise panggonan.

4. acclimation
Sanadyan produk TopJoy SPC Flooring ora ngandhut partikel kayu lagi isih dibutuhake kanggo acclimated supaya planks flooring dironcé bisa nyetel kanggo lingkungan anyar lan alon tekan setelan padha kahanan urip, kang langsung coincides karo relatif sawetara asor saka 30% -50%, lan ing suhu kiro-kiro saka 13C ° kanggo 38C °. Kahanan iki biasané kahanan urip normal sembarang kluwarga normal.
Mulane, kang dianjurake kanggo acclimate TopJoy SPC flooring kanggo ing paling 1-2 dina.

5. proyek Ketentuan jeneng
Iku sawijine tanggung jawab saka homeowner / installer kanggo nemtokake manawa kondisi situs proyek, lingkungan, lan lumahing instalasi (Sub-Floor) sing ditrima kanggo TopJoy SPC flooring instalasi uga ketemu utawa ngluwihi EN utawa ASTM standar industri lan peraturan. Mangga priksa kanggo ngira-ngira Situs proyek kanggo masalah potensial sadurunge jogan kayu deliv- ered lan instalasi wiwit.

PLEASE CATETAN: TopJoy Floors babar pisan ora nutupi sembarang gagal asil saka, utawa gegandhengan, lingkungan proyek-situs / kondisi utawa sub flooring cacat.

Ing homeowner / Installer kudu priksa sadurunge ing ngisor iki kanggo nginstall lantai:

● homeowner / Installer kudu mesthekake yen bangunan punika structurally lengkap lan swara.
● homeowner / Installer kudu mesthekake cocok / suhu konsisten lan asor kahanan condi- wis ngrambah. Suhu lan asor cocok kahanan sing sing kahanan nurun ngalami ing bangunan sapisan dikuwasani
● Insure sing Kelembapan lan asor test wis dileksanakake sadurunge kapal flooring kanggo Situs proyek.
● Njamin got tepat ana watara struktur.

6. Instalasi lumahing & Sub-Floors
TopJoy SPC Flooring dianggep "ngambang" lantai lan wis diinstal nganggo sistem lantai klik. Iki ngidini lantai TopJoy SPC diinstal lumahing liwat paling hard kayata:
● kothak Keramik ● Slate ● papan Concrete ●  kayu utawa lantai laminate ana ● Cork Keramik

Requirements Sub-Floor: The homeowner lan / utawa installer kudu nggawe manawa

● Aman & Swara - Sing sub-lantai wis mlaku fastened, structurally didhukung, lan meets utawa ngluwihi kabeh ditrapake kode lokal bangunan & peraturan uga pedoman NWFA (National Wood Flooring Association).
● Clean & Dry -Outsourcer homeowner lan / utawa installer kudu nggawe manawa permukaan instalasi (sub-Floor) resik, garing lan gratis lebu sembarang kaya paku, lilin, lenga utawa turahan adhesive.
● flatness - Instalasi lumahing / Sub-Floor Kudu warata menyang toleransi 3/16 "saben 10 'radius (4.76mm, ing 3.05m a.) Lan slope lumahing kudu ora ngluwihi 1" ing 6' (2.54 cm ing . 1,83 m) Yen lumahing instalasi (Sub-Floor) ora syarat ing ngisor iki nyatakake perlu langkah kudu dijupuk kanggo mbenerake masalah.
● instalasi Soft Surfaces / Sub-Floors - Soft Sub-Floors kayata karpet utawa lapis kudu dibusak sadurunge instalasi
● Nail utawa Glue - Do ora pucuk utawa jogan lim menyang subfloor ing titik apa waé, kajaba lim-mudhun lan utawa pucuk-mudhun aplikasi sing dipengini.

7. prasyarat

● Pull Bar ● Hammer ● Tapping Block   ● Pengeboran ● NIOSH-ditetepake Dust Topeng ● spacers   ● Saw ● Tutul-Up Kit / ngisi Kit ● Carpenter Square   ● sarana Knife ● Tape Ngukur ● Painters Tape   ● Safety Glasses

Suggested Underlayment
● TopJoy High Kapadhetan Whitening (LVT Underlayment) - 1.5mm kekandelan.

Suggested Transition Potongan
● T-Molding
● Akhir-Cap
● Reducer
● Quarter-Round
● Flush Stair Hidung

8. Nyiyapake kanggo Instalasi

Trim Potongan & Door casings - Prep instalasi dening njabut sembarang baseboards trims ana lan arepe moldings. Undercut kabeh casings lawang ing dhuwur saka lantai anyar supaya pas ngisor (Elinga ngidini longkangan kanggo expansion).
Plank Direction - Lay mudhun planks kanggo nemtokake kang arah Panel bakal glethakaken. Minangka aturan umum, lantai kudu glethakaken podo kanggo tembok paling dawa. Iki bakal nggawe aesthetical- dipikir ly nyenengke.
Mrekso Planks - mriksa saben plank kanggo imperfections lan karusakan uga mbusak sembarang ampas Manufaktur saka saluran ngeklik sadurunge masang utawa nglereni.
Expansion Gap - Lan longkangan expansion saka 1/2 "kanggo 5/16" kudu diwenehake ing kabeh tembok lan tetep lumahing vertikal kanggo ngidini expansion.
Layout - Ngukur area kamar kanggo njaluk idea kanggo "imbang" tata. Ambane saka baris kapisan planks ing tembok miwiti arep kira-kira ambane padha ing saben pungkasan ing tembok Kola. Iki bisa diatur dening rip nglereni Panel. The miwiti utawa pagawean larik ngirim ora kurang saka 2 "ing jembaré. Utawa setengah plank ing (whichever iku luwih)

9. INFORMASI GENERAL

● laku instalasi Best ngajak sing prodhuk diinstal antarane 55 ° F (13 ° C) lan 100 ° F (38 ° C).
● jogan SPC bisa diinstal nganti 50 'x 50' (15,2 m X 15,2 m) utawa total 2500 sq. Ft. (232.3 sq m) karo "(6.4mm) expansion 1/4. Gedhe wilayah kudu nyedhiyani 5/8 "(16mm) expansion nganti 100 'x 100' (30.4 m X 30.4 m).
● Kabeh subfloor / underlayment Patching kudu rampung karo, tahan banyu, kualitas dhuwur senyawa Patching semen non-planèt punika.
● Kabeh subfloors arep warata kanggo ing 3/16 "(4.8 mm) ing 10 '(3048 mm) lan 1/32" (0.8mm) ing 12 "(305 mm).

DIAGRAM OF SPC INSTALASI

KEY INSTALASI UNICLIC®

Cara A (Angle-In instalasi cara): Posisi panel kanggo diinstal ing lan amba ing 20 kanggo 30 ° menyang panel wis diinstal. Pindhah panel alon-alon munggah lan mudhun nalika ngetrapaké nerusake pres- manawa. Panel otomatis bakal klik menyang panggonan. Panjenengan saged masang basa menyang alur, utawa alur ing kanggo ibu. Ing basa menyang alur punika cara paling gampang.

(Waca diagram 1A-1B -1C.)

SPC-2

Cara B (cara Instalasi Flat): Kanthi Uniclic® sampeyan uga bisa tunyuk Panel menyang saben liyane tanpa ngangkat. Kanggo cara iki sampeyan kudu nggunakake khusus Uniclic® nutul pemblokiran. Planks ngirim ora bisa gabung karo tutul siji lan pemblokiran nutul kudu lungguh warata ing lantai. Supaya bakal ngrusak Panel sampeyan kudu nutul mau bebarengan mboko sithik. (Waca diagram 2A-2B.) Gunakake cara iki mung ing kasus ngendi sampeyan biso kanggo nggunakake Angle-In cara (ndeleng ngisor) .Ing liyane lantai kudu diinstal nggunakake Angle-In cara.

SPC-3

KEY INSTALASI UNICLIC®

Cara Instalasi SPC Floor 1

Anjir 1. First plank, baris kapisan. Selehake spacer saka 3/8 "kekandelan ing sisih kiwa lan posisi plank marang tembok. Mengko, sawise 3 larik, sampeyan bisa kanthi gampang posisi jogan marang tembok ngarep karo jarak ≈ 3/8 "

Cara Instalasi SPC Floor 2

Anjir 1. First plank, baris kapisan. Selehake spacer saka 3/8 "kekandelan ing sisih kiwa lan posisi plank marang tembok. Mengko, sawise 3 larik, sampeyan bisa kanthi gampang posisi jogan marang tembok ngarep karo jarak ≈ 3/8 "

Cara Instalasi SPC Floor 3

Anjir 3. Melu panel mudhun ing gerakan tumindak siji, nggawe manawa Panel sing nyenyet marang saben liyane. Sakwise rada tutul mudhun ing mburi singkat mung diinstal nganti klik.

Cara Instalasi SPC Floor 4

Anjir 4. Ing mburi baris kapisan, sijine spacer 3/8 "kanggo tembok lan ngukur dawa ing plank pungkasan kanggo Pas.

SPC-4

Anjir 5. Kanggo Cut plank ing, nggunakake piso sarana prasaja lan panguwasa, lan karo topside madhep munggah, Cut akeh banget ing sumbu padha. piso ora mbukak liwat lumahing nanging nggawe Motong jero. plank bakal pamisah alamiah. Banjur, nginstal minangka plank sadurungé.

SPC-5

Anjir 6. Mulai baris kaping kalih kanthi turahané Cut bagéan saka plank pungkasan. plank cilik iki kudu dadi dawa min 10 ". Yen ora, wiwitan Piece anyar kudu digunakake. Pasang plank ing lan amba ing baris sadurungé lan tunyuk (ing sisih dawa) iku nggunakake pemblokiran nutul nganti warata.

Anjir 7. Minimal kadohan antarane ends cendhak planks ing larik podo ngirim ora kurang saka 6 ".

SPC-6

Anjir 8. Kaping plank, saben detik. Selehake panel ing lan amba ing alur saka baris sadurungé nggawe manawa pungkasan punika nyenyet panel sadurungé. Banjur melu mudhun panel ing gerakan tumindak siji menyang leftof panel sadurungé. Tutul karo pemblokiran nutul kanggo nggawe Panel nyenyet marang saben other.As Papan flattens dhewe kanggo lantai, alon-alon tunyuk ndhuwur mburi short karo Mallet karet nganti dikunci.

SPC-7

Anjir 9. Sawise 2-3 larik, nyetel kadohan kanggo tembok ngarep dening manggonke spacers 3/8 "ing tembok sisih lan tembok mburi. Sawise imbuhan wis rampung marang tembok utama, terus nginstal nganti saben pungkasan

SPC Floor Instalasi Cara 10

Anjir 10. Paling baris (lan baris mbok menawa uga pisanan). The Minimal jembaré saka plank pungkasan sing arep ora kurang saka 2 "sudhut. Elingi kadohan kanggo tembok iku 3/8 ". Tip! Sijine spacer sadurunge ukuran.

10. Moldings & trims
Sawise kabeh planks sing diinstal, lan adhesive sembarang wis nambani, spacers mbusak lan nginstal trims lan moldings cocok ing panggonan ditrapake. Nalika masang baseboards utawa tembok-basa nggawe manawa Piece transisi ora pencet marang lantai Mulane saéngga polah.

 

Repairs
Tansah mriksa Panel sadurunge instalasi; Nanging, yen karusakan occurs sajrone instalasi, tata cara ndandani iki bisa uga dipigunakaké: Yen panel wis rada rusak utawa chipped, isi roso sepi karo ngisi werna dicocogaké.
Yen panel wis nemen rusak lan kudu diganti jogan kudu disassembled bali menyang planks rusak. Nemtokake kadohan cedhak saka sidewall lan mbusak ngecor ing. Angkat planks sawetara inci lan tunyuk bebarengan peserta. Copot baris kabeh bali kanggo wilayah rusak. Ganti plank rusak lan reassemble jogan.

Email: info@topjoyflooring.com

telpon seluler: (+86) 18321907513

Tel: (+86) 21-39982788 / (+86) 21-39982799

Tambah: Unit 603 Gedung 7, Lane 2449, Jinhai RD,

Pudong New Area, Shanghai, 201209, PRChina.