Bashkëpunim Partner

Bashkëpunim Partner

Punësimi i Partnerit të Bashkëpunimit

Ne po kërkojmë njerëz që e duan dyshemenë po aq sa ne.Pavarësisht nëse talenti juaj është shitje, distributor apo agjent, konsulent.

TopJoy është një biznes në pronësi të partnerëve që ju fuqizon të ndërtoni biznesin tuaj ku mund t'i lini të shkëlqejnë aftësitë dhe burimet tuaja.Mendojmë se do të jeni dakord me shumë partnerë tanë që kanë qenë me ne prej vitesh: TopJoy është një vend që mund ta quani shtëpi.

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni:

info@topjoyflooring.com