Lajme

Lajme

 • Perspektiva e dyshemesë vinyl SPC

  Dyshemeja e bllokimit SPC i papërshkueshëm nga uji është një lloj i ri i materialit dekorativ të dyshemesë, lëndët e para janë kryesisht rrëshirë dhe pluhur kalciumi, kështu që produkti nuk përmban formaldehid dhe metal të rëndë dhe substanca të tjera të dëmshme.Sipërfaqja e dyshemesë është e përbërë nga shtresa rezistente ndaj konsumit dhe shtresa UV, e cila është më shumë...
  Lexo më shumë
 • Hapat kryesorë të instalimit të dyshemesë SPC

  Procesi i instalimit të dyshemesë është një detyrë sfiduese por interesante me rezultate të bukura.E gjithë procedura kërkon profesionistë ekspertë dhe të gjitha furnizimet dhe mjetet thelbësore të nevojshme për këtë punë.Sipas ekspertëve të instalimit të dyshemesë në TopJoy, një kontraktues i trajnuar mirë i cili ka...
  Lexo më shumë
 • A është ndryshimi i ngjyrave të dyshemesë një problem cilësie?

  Dyshemeja me klikim SPC është gjithnjë e më e popullarizuar për mobilimin e shtëpisë, kryesisht sepse dyshemeja SPC është eko-miqësore dhe ekonomike.Megjithatë, devijimi kromatik i dyshemesë është shpesh fokusi i mosmarrëveshjeve midis konsumatorëve dhe tregtarëve.Të gjithë e dimë se dyshemeja prej druri të ngurtë ka dallime ngjyrash për shkak të ndryshimit...
  Lexo më shumë
 • Si të ruani dyshemenë me klikim SPC?

  Dyshemeja me klikim SPC jo vetëm që është më e lirë se dyshemeja e laminuar dhe dyshemeja prej druri, por gjithashtu është shumë më e lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.Produktet e dyshemesë SPC janë të papërshkueshëm nga uji, por mund të dëmtohen nga metodat e papërshtatshme të pastrimit.Ju duhen vetëm disa hapa të thjeshtë për të mbajtur dyshemetë tuaja një pamje natyrale për shumë ...
  Lexo më shumë
 • Dysheme vinyl pa formaldehid ose ftalat

  Jemi kaq krenarë që dyshemeja jonë vinyl është pa formaldehid ose ftalat.Në jetën moderne, gjithnjë e më shumë njerëz i kushtojnë vëmendje shëndetit.Dyshemeja vinyl Top Joy është e sigurt dhe e gjelbër.Çfarë është formaldehidi?Cili është dëmi?Në temperaturën e dhomës, është i pangjyrë me një erë të athët, të dallueshme, stro ...
  Lexo më shumë
 • Pse Veshja UV është e rëndësishme për Dyshemenë Vinyl?

  Çfarë është Veshja UV?Veshje UV është një trajtim sipërfaqësor që ose shërohet nga rrezatimi ultravjollcë, ose që mbron materialin themelor nga efektet e dëmshme të rrezatimit të tillë.Arsyet kryesore për veshjen UV në dyshemenë vinyl janë si më poshtë: 1. Për të rritur veçorinë e rezistencës ndaj konsumit të sipërfaqes...
  Lexo më shumë
 • Përdorimi inteligjent i PVC në dysheme luksoze vinyl

  Një nga mënyrat më të mëdha se si mund të bëni pak për të ardhmen e planetit tonë, është të zgjidhni një produkt që zgjat dhe që mund të riciklohet pothuajse pafundësisht.Kjo është arsyeja pse ne jemi adhurues të përdorimit inteligjent PVC në dysheme.Është një material i qëndrueshëm që mund t'i rezistojë konsumimit për shumë vite pa pasur nevojë të zëvendësohet...
  Lexo më shumë
 • Gëzuar festën e mesit të vjeshtës!

  Lexo më shumë
 • Si të ruani dyshemenë me klikim SPC?

  Dyshemeja me klikim SPC jo vetëm që është më e lirë se dyshemeja e laminuar dhe dyshemeja prej druri, por gjithashtu është shumë më e lehtë për t'u pastruar dhe mirëmbajtur.Produktet e dyshemesë SPC janë të papërshkueshëm nga uji, por mund të dëmtohen nga metodat e papërshtatshme të pastrimit.Ju duhen vetëm disa hapa të thjeshtë për të mbajtur dyshemetë tuaja një pamje natyrale për shumë ...
  Lexo më shumë
 • Cili është ndryshimi midis rezistent ndaj ujit dhe papërshkueshëm nga uji?

  Edhe pse dyshemeja me klikim SPC ofron në thelb mbrojtje më të madhe nga lagështia sesa opsionet e tjera të sipërfaqeve të forta, është ende e rëndësishme të menaxhoni pritshmëritë dhe të siguroheni që zgjedhja juaj mund të përballojë kushtet e një banjoje, kuzhine, banjoje ose bodrumi.Kur blini për dysheme me klikim SPC, do të...
  Lexo më shumë
 • Dyshemetë SPC MIQ EKO

  Lënda e parë kryesore e dyshemesë TopJoy SPC është 100% klorur polivinil i virgjër (i shkurtuar si PVC) dhe pluhur gëlqeror.PVC është një burim i rinovueshëm miqësor ndaj mjedisit dhe jo toksik.Është përdorur gjerësisht në jetën e përditshme të njerëzve, të tilla si enët e tavolinës dhe çanta me tub infuzion mjekësor.I gjithë vinili ynë f...
  Lexo më shumë
 • Dyshemeja SPC Click është zgjedhja më e mirë për dhomën e gjumit

  Pavarësisht nëse ka formën e vinilit me fletë, pllakave vinyl ose dërrasave më të reja luksoze të dyshemesë me vinyl (LVF), vinili është një zgjedhje çuditërisht e gjithanshme e dyshemeve për dhomat e gjumit.Ky nuk është më një dysheme e rezervuar vetëm për banjo dhe kuzhina.Një shumëllojshmëri e gjerë e pamjeve tashmë është në dispozicion, me...
  Lexo më shumë